— On Comms Design. From London

Asta seara despre emotie

De ceva vreme ma vad cu un om care imi explica cum emotiile sunt singurele care conteaza. Eu ii explic despre internet, despre idei, despre concepte, despre tehnologie si ma blochez cand imi spune “Bine, bine, am inteles, dar ce simti acum?”. Nu pot sa ii spun, pentru ca am invatat sa simt putin ca sa pot evolua intr-o lume unde sunt valorizate mai putin emotiile.

Am scris pentru Decat o Revista un articol despre unul dintre cele mai emotionante momente din viata mea.  Si n-a fost usor pentru ca Lupsa este cel mai scary editor din lume 🙂 si pentru ca nu am invatat sa scriu sau sa simt, si mai mult ca singur nu pe amandoua in acelasi timp.

Dar nu despre asta vreau sa zic aici. Vreau sa zic ca totusi cea mai mare emotie a venit DUPA articol cand, cumva, oamenii au inteles si mi-au spus ca e okay ca am simtit si ca am scris. Am incheiat astazi o zi minunata din cauza celor care mi-au raspuns la articol. Multumesc.

Multumesc si Alinei care a ilustrat frumos povestea si lui Cristi ca inca mai crede ca pot sa scriu si are rabdare desi eu nu fac cat ar trebui.

Dar mai ales, multumesc Flavia.