— On Comms Design. From London

Biblioteca Bogdana open for business

Va ziceam acu ceva vreme ca am inceput sa fac o lista de carti pe care eu le-am citit si care mi s-au parut esentiale in formarea mea ca profesionist. Lista se gaseste aici si cu sprijinul colegilor de la Okian.ro pot sa si dau cate un exemplar din cartile de acolo, din cand in cand,  celor care citesc blogul. Ca sa nu para ca sunt partinitoare le-am luat pe rand si m-as bucura ca in lunile care vin sa pot da mai departe macar o parte din cele puse pe lista.

Evident cartile nu sunt complet gratis. Adicatelea nu mai mergem pe principiul primul venit primul servit, si ca sa le pot imparti fara partipris-uri evident ca o sa va pun putin la treaba. Asadar iata la ce va provoc:

Premiul: doua carti din biblioteca Bogdana anume Truth, lies and advertising – Jon Steel si The perfect Pitch – Jon Steel, Wiley & Sons

Testul: tocmai ati fost cooptat intr-o noua organizatie (vorbim despre orice tip de organizatie, grup studentesc, ONG, companie privata, companie de stat) in pozitia de online manager (omul care suprevizeaza si promoveaza tot ce misca pe online despre compania asta).  Primul vostru email catre colegii din companie trebuie sa fie scurt si clar si sa expliciteze pozitia voastra care – important! – este NOUA in organizatie (compania nu a mai avut un om specializat pe online pana acum in organigrama). Ce ati scrie in acest email?

Deadline: aveti pana pe 1 aprilie (si nu, nu e o gluma 🙂 ca sa imi trimiteti pe bogdana punct butnar la gmail scrisorile voastre.

Conditii: nu accept solicitari de lamuriri. nu conteaza ce fel de industrie. nu mai mult de 1 pagina. in word sau direct in mail.

Eu le voi citi pe toate, o sa incerc sa sumarizez cele mai bune puncte si voi posta aici textul complet al scrisorii castigatoare.

Ce ziceti? Va bagati? In cel mai rau caz asa va pregatiti pentru un email pe care poate chiar ajungeti sa il scrieti.

MULTUMESC okian.ro pentru carti!

Share this article Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Digg thisShare on Reddit0
9 comments
 1. Piticu21 says: 2011/03/2506:56

  am termen o saptamana, sa imi aleg cuvintele cu grija, desi asta e usor de scris 🙂

  tzac, pac, iata mailul 🙂

  • Bogdana says: 2011/03/2604:31

   sunt onorata 🙂

 2. Doru says: 2011/03/2510:40

  Sună bine! O să îmi dau o şansă :))

  • Bogdana says: 2011/03/2604:31

   bafta multa; astept mail

 3. maria says: 2011/03/2513:15

  @Piticu21: you shouldnt be in this, ca daca participi si tu, noi astia mai rookies nu mai avem nici o sansa:))

 4. hoinaru says: 2011/03/2517:44

  oh da, se stie ca piticu e un maistru al condeiului 😛

  • Bogdana says: 2011/03/2604:32

   @Maria, n-avem cum sa-l sarim pe piticu ca nu m-am gandit la asta in reguli :))))
   @Hoinaru, bidinea cu ridicare la piticu :))

   • hoinaru says: 2011/03/3007:45

    de fapt e o tesla deghizata :)) de-asta am si zis maistru 😛

 5. […] cateva zile, impreuna cu prietenii de la Okian.ro [carora le multumesc din nou] am inaugurat primul concurs pentru Biblioteca Bogdana. Ceream atunci celor interesati de doua carti esentiale pentru planning sa imi trimita un mesaj pe […]

Submit comment