— On Comms Design. From London

Carti esentiale de advertising mai aproape

Acum ceva vreme am adaugat blogului o noua pagina cu o lista de carti pe care le consider esentiale pentru intelegerea domeniul marketing communications in anul 2011. Am facut lista pentru ca multi studenti cu care ma intalnesc imi povestesc despre bibliografii invechite si biblioteci prafuite. Lista este una in continua crestere si am cerut ajutorul oamenilor din industrie, amicilor de pe Twitter si Facebook  pentru ca gasi cele mai relevante titluri {rugamintea ramane deschisa}

Pana acum ceva vreme aveam linkuri catre amazon.com insa oamenii draguti de la Okian.ro mi-au propus sa fac trimiteri “closer to home” in ideea ca puteti lua cartile mai usor de la ei. Propunerea lor a fost de nerefuzat pentru ca in fiecare luna Okian va pune la  dispozitie cateva dintre cartile de pe lista mea celor care imi citesc blogul. Evident mie mi-a placut ideea pentru ca intentia cu lista de carti era sa pun mai multi oameni interesati de domeniu in contact cu titluri mai noi si mai relevante DAR mi-e greu sa fac asta practic pentru ca sunt un book freak care refuza sa imprumute din cartile personale.

Asa ca incepand de saptamana viitoare stati pe receptie daca vreti sa incepeti sa cititi din “libraria Bogdana + Okian”.

Multumesc Bogdan si Alexandra 🙂