— On Comms Design. From London

Carti. Eu le primesc de la Nemira si le dau mai departe

Imi plac cartile. De fapt, nu stiu exact ce imi place mai mult decat sa citesc carti, sa cumpar carti, sa am carti. Imi aduc aminte ca in studentie cand nu eram cea mai populara fata din facultate [pe motiv de 1.81, insistenta de a pune intrebari la cursuri, incapacitatea de a sta la discoteca peste ora 12 ptr ca intarziam la seminarul de la 9 dimineata] ma gandeam ca nu are rost sa imi fac griji daca raman singura toata viata pentru ca sunt atatea carti de citit incat nu o sa ma plictisesc niciodata.

Cu ceva vreme in urma am primit un mesaj de la oamenii de la Nemira care imi propuneau sa facem impreuna “ceva cu carti”. Nu stiu daca e cazul la voi, insa eu traiam cu impresia ca Nemira are mai mult SciFi si thrillers asa ca m-am uitat peste lista lor de titluri inainte sa zic da. “Rasfoind” nemira.ro, printre Top Sellers, am regasit cateva nume pe care le gust si eu, nefiind un mare fan de thrillere sau SciFi [nu pot sa nu pui mana cu placere pe un Stephen King (BTW, Shining este genial) sau un Frank Herbert; si nu stiu despre voi, dar eu o ador pe Minerva Tutovan, detectiva geniala din romanele Rodicai Ojog Brasoveanu]  dar am descoperit  si o serie de titluri de beletristica bune de tot.

Si am zis da la “ceva-ul cu carti” pentru ca Nemira mi-a propus sa impartasesc cu cei care imi citesc blogul titlurile si autorii mei favoriti. Stay tuned asadar pentru ca urmeaza 10 zile de concurs – nu consecutive probabil :), in care puteti castiga niste carti bune de tot si niste carti surpriza.

Pe colegii de la Nemira ii gasiti nu numai pe site dar si pe FB, Twitter, Google + si Pinterest

Multumesc Nemira 🙂