— On Comms Design. From London

Ce faci de Revelion?

Sunt intrebari standard care ma scot din minti. Ce faci de 1 mai? Ce faci in concediu? Te-ai maritat? Ce faci de Revelion?  In fiecare an, undeva prin noiembrie, incepe stresul: ce facem de Revelion ca sa nu fim tristi si patetici la trecerea dintre ani. Asa ca m-am bucurat nespus (va rog simtiti sarcasmul din propozitie) cand Doru mi-a dat tag (nu din articol ci pe FB, asa, ca sa nu imi faca trafic :PPP ca pedeapsa ptr ca nu il urmaresc. Doru, esti nr 13 om urmarit acum) sa scriu despre Revelion. El scrie aici despre provocare.

Asadar, gasiti mai jos patru propuneri de Revelion de la un hater 🙂

a. Revelion in tara

1. Mergeti acasa la mama si la tata si tineti-va dupa ei la un chef cu prietenii lor. Dupa primele cateva ore de jena cauzate de intrebarile standard [tu de ce nu te-ai dus cu prietenii? tu nu te-ai maritat inca? oare cand o sa faci si un copil? stiai ca fosta ta colega din generala are al 4lea copil? ai casa? dar masina ai? ce masina ai? cat ai salariu?] o sa vedeti ca e foarte bine ptr ca mancarea e buna, camera cu televizorul are HBO care, slava Domnului, nu are program special de Revelion, poti inchide usa si poti dormita pana cand vine momentul ciocnitului de pahare si apoi poti sa te retragi fara jena acasa zicand ca te doare capul de la sampanie si sa dormi linistit ptr un 1 ianuarie fresh si happy.

2.  Revelion la tine acasa: de ceva vreme mi se pare cea mai buna optiune, daca cumva nu ai prieteni organizati care si-au facut planurile de prin August si te-au inclus si pe tine ptr ca stiu ca esti fara speranta cand vine vorba de planificat plecari de Revelion. Secretul unui Revelion la tine este sa eliberezi cam toate camerele de orice poate fi rupt, spart sau pierdut, sa cumperi multe pahare  si farfurii de plastic si sa transmiti tuturor ca tu nu faci mancare si sa vina “fetele” pregatite sa gateasca. In final, e misto de tot ptr ca se face mancare adhoc si ptr multe persoane, si asta de obicei iese ff buna, toata lumea se uita la filme la proiector si dimineata nu trebuie sa speli nimic ptr ca tot ce e de plastic poate fi aruncat.

b. Revelion in strainatate

1. Londra – e un oras bun pentru orice, si la fel de bun si pentru Revelion. Nu e frig pe strada ptr ca la Londra iarna e ca primavara, strazile sunt pline de oameni veseli care iubesc pe oricine, daca nu ai chef sa cauti un loc la restaurant poti manca de la standurile mobile din Leicester Square iar luminile de la The Eye, Oxford Street sau de langa Buckingham Palace sunt incredibile.

2. Budapesta dar numai aici, la Lanchid 19, si va spun de ce: ptr ca Budapesta e aproape, poti merge cu masina pana acolo si te scutesti de stresul avionului (plecam cu 2 ore inainte, ajungem prea repede si pierdem vremea, plecam cu 1 ora inainte si acolo e aglomeratie si ne stresam, se inzapezeste si nu mai plecam, intarziere din cauza de gheata pe aripi, furtuna de zapada etc], si, odata ajuns, daca nu esti in dispozitia de a umbla prin Budapesta – care e faina exact ca Viena de Craciun, poti sta in camera si sa te simti ca intr-un film cu Cary Grant. Plus, la intoarcere te poti opri la Hateg sa iti cumperi virsli 🙂

[imaginea mea favorita]