— On Comms Design. From London

Concurs Nemira – astazi potop si puncte de vedere

Am cititi O istorie a lumii in 10 1/2 capitole in al doilea an de facultate. Cred. Julian Barnes era lectura destul de light fata de ce citeam la cursurile de gramatica generativa (Chomsky si Saussure) asa ca iubirea mea pentru Barnes a fost instanta. La curs am discutat foarte mult despre punctul de vedere al naratiunii, despre naratorul disociat si alte lucruri complicate de filologi. Eu m-am bucurat de umorul sprintar al scriiturii lui Barnes (ca sa imi intelegeti opinia incercati sa cititi pe David Lodge, un academist cu morcovul in ***)  si de ideea si mai sprintara de a povesti un eveniment mitologic/istoric dintr-un punct de vedere diferit.

E prima carte, dintr-o serie de 10 de Barnes,  pe care v-o ofer in cadrul concursului de la Nemira. Tot ce trebuie sa faceti este sa mergeti pe siteul Nemira, sa “rasfoiti” colectia de acolo si sa imi spuneti ce carte dintre cele de pe site ati mai citit si de ce v-a placut.

Comentariul care ma convinge sa citesc si eu acelasi volum primeste Julian Barnes, O istorie a lumii in 10 1/2 capitole si inca o carte surpriza.

Aveti la dispozitie pana la finalul saptamanii 🙂