— On Comms Design. From London

Cum ar zice Bobby, DA :)

Incepand de astazi m-am alaturat echipei Google in pozitia de Industry Manager. Sunt in prima zi asa ca veti intelege daca momentul precum si regulile mai degraba mai stricte de comunicare intr-o corporatie globala nu ma lasa sa “dau din casa” tot. Nici nu as avea ce in acest moment. Treaba mea si a intregii echipe Google Romania va fi sa evanghelizam, promovam si sa extindem onlineul in general si produsele Google in particular. Cred ca puteti afla usor care este job descriptionul uitandu-va la joburile postate de Google ptr Romania.

Blogul meu ramane aici si trebuie sa subliniez ca el va ramane atat, blogul MEU si nu va fi niciodata o reflectie a pozitiei oficiale Google in Romania. Orice informatie despre locul meu de munca va fi probabil publicata ca urmare a unei comunicari oficiale facute de Google catre toata lumea. Nu voi publica exclusivitati, nu voi comenta oficial asupra activitatii angajatorului meu aici si mai ales NU voi raspunde la intrebari sau voi interveni in discutii despre acesta pe blogul meu. Bogdanabutnar.ro ramane un blog despre comunicare, marketing si planning. Blogul oficial Google il gasiti aici si in curand speram sa avem si unul mai extins despre alte produse.

Daca aveti intrebari presante (desi nu prea vad care ar fi ele) va voi directiona catre agentia de PR a companiei. Google nu este un promoter de indivizi deci va rog sa intelegeti daca nu intentionez sa discut despre mine in acest context.

Si sa imi tineti pumnii! 🙂