— On Comms Design. From London

Multumiri Nemira si happy reading

Acum o luna si mai bine am primit de la oamenii de la Nemira propunerea sa impartasesc cu cei care ma citesc cativa dintre autorii mei favoriti. Va spuneam atunci ca in prima faza nu am stiut exact daca ne “potriveam” insa cand am gasit colectia completa Julian Barnes am stiut ce am de facut. Am avut pana acum 6 concursuri in decursul carora cativa dintre cititorii mei au castigat carti frumoase pentru care le multumesc colegilor de la Nemira.

Saptamana trecuta am postat ultimul concurs si am primit recomandarea sa trag o fuga pana in Norvegia ca sa vad Zidul Trolilor 🙂 o formatiune muntoasa cu adevarat impresionanta despre care, evident, nu stiam nimic. Gasiti mai multe info despre Trollveggen aici si aici un site cu imagini de la fata locului. M. – omul care mi-a recomandat aceasta locatie, castiga si ultima “etapa” a concursurilor Nemira de pe blog si o sa il/o rog sa imi trimita o adresa unde sa ii trimit cartile.

Multumesc foarte mult Nemira si nu uitati sa vizitati libraria lor online la nemira.ro si sa ii urmariti pe social media FBTwitter,Google+Pinterest