— On Comms Design. From London

Pentru cei care stau pana noaptea la birou

Devotamentul si pasiunea fata de un job nu se masoara ca procent din timpul personal la care esti dispus sa renunti ca sa iti faci treaba.

Performanta si pregatirea pentru un job nu se echivaleaza cu noptile dormite pe la birou.

Evolutia si dezvoltarea ta personala si profesionala nu sunt direct proportionale cu timpul petrecut in fata computerului de la job.

Si, IN PLUS, generezi un mediu nociv pentru colegii tai care poate sunt in stare sa isi termine treaba la timp, poate nu simt nevoia sa “demonstreze” stand noptile pe la birou, poate inteleg ca un mediu profesional echilibrat inseamna exact asta – un mediu echilibrat, poate stiu ca un angajat productiv este unul care stie sa se dezvolte ca persoana si sa isi ocupe timpul liber cu lucruri care il fac sa se simta bine si pe care tu ii obligi in mod neloial sa se angajeze intr-o “cursa” a statului peste program care le modifica prioritatile, le modifica imaginea despre ce inseaman un JOB, despre valoarea timpului personal, perfomanta, cariera etc.

Nu cred ca esti dezorganizat. Cred doar ca intelegi gresit care sunt asteptarile companiei de la tine sau care iti sunt prioritatile atunci cand esti la birou. Si e pacat sa ajungi la 45 de ani si sa iti dai seama de asta.