— On Comms Design. From London

Plec prin tara

Saptamana care urmeaza o sa fiu intr-un mini turneu prin tara unde sper sa ma intalnesc cu toti oamenii draguti cu care interactionez numai in online pana acum.

Miercuri ma reintorc cu entuziasm la Timisoara pentru Social Media Summit organizat de revista Biz. Sper din toata inima sa ma revad cu Nebuloasa si Cristina care au fost niste gazde excelente la PR Beta anul asta. (Andrei Crivat, esti pe receptie oare?) O sa vorbesc despre planificarea comunicarii in social media bazandu-ma pe o foarte interesanta teorie a sistemelor de Peter Michael Senge.

Joi dimineata (nici nu stiu exact cum o sa ajung 🙂 sunt la Tecomm in Cluj unde voi discuta despre cum instrumentele Google pot sustine un business in orice moment al ciclului operational, fie la cercetare, fie la masurare si, evident, procesul de vanzare.

Joi seara Cristian Manafu a organizat un Social Media Meet-up ad-hoc unde (aflu si eu acum) ar trebui sa am o interventie de 5 minute. Eu speram sincer sa fie mai ales despre baut bere si intalnit cu oameni faini dar cred ca dupa cele 5 minute ale mele si mai ales ale lui Cristi si Chinezu care or sa fie acolo, se ajunge tot la bere 🙂

Vineri ma intorc la Tecomm ptr un seminar scurt despre AdWords si GDN (Google Display Network) unde sper sa fac fata cu brio intrebarilor tehnice.

Dupa vineri, sper sa am putin timp si vreme destul de buna incat sa pot vizita o parte a tarii in care nu m-am prea plimbat: zona Clujului si poate chiar Targu Mures.

[in imagine, Rechinul care sper sa ma poarte fara probleme in aventura de mai sus :)))]