— On Comms Design. From London

RoInteresting 2012 – next

Cum va ziceam, am dat din greseala aproape peste o tema pentru RoInteresting 2012 si programul e deocamdata work in progress dar cred ca avem deja cel putin 4 speakeri.

Nu stiu deocamdata cand o sa fie conferinta. E clar ca mai si iunie sunt foarte aglomerate si probabil prin vara nu are rost asa ca va trebui sa ne gandim serios INSA ce stiu este ca:

1. Avem sigla noua – din nou, multumita lui Mihai Caluseriu care de data asta s-a intrecut pe sine si mi-a trimis 6 (!!!!) propuneri puse direct in ppt (Mishu e art deci veti intelege de ce mirarea la ppt). Dintre ele am ales cu greu si pana la urma am ramas cu cea de mai jos/sus, pe care o vedeti si pe pagina noastra de FB. De ce am ramas cu sigla asta? Pentru ca RoInteresting 2012 este o conferinta mai nostalgica si recuperatorie, un fel de “zbor” deasupra unei perioade nu demult trecute si care nu a reusit sa se imprime in mentalul colectiv. Incercam anul asta sa regasim niste idei care acum ceva vreme erau foarte interesante insa care s-au pierdut pe parcurs din cauza crizei, a social media a faptului ca lucrurile se schimba tot mai repede. Si sigla pe care a propus-o Mishu mi s-a parut okay ptr ca zboara, ptr ca e putin nostalgica insa si bine de tot proiectiva ca, noh, un avion de hartie merge si el undeva ๐Ÿ™‚

2. Am revigorat pagina de FB cu noul design si o sa incep sa postez acolo noutati pe masura ce le am. Ce nu o sa pot face deocamdata este sa updatez blogul vechi de aici, ptr ca nu ma pricep sa refac tema si ptr ca in acest moment mi-e destul de greu sa tin un blog alternativ mai ales ca nu am inca foarte multe de transmis

3. Ca de obicei voluntarii sunt more than welcome. Cred ca am niste idei ptr sala, o sa vorbesc cu the regular suspects ptr bunatati insa any help is appreciated.

Pe curand ๐Ÿ™‚