— On Comms Design. From London

SEM Days – prima conferinta de search engine marketing din RO

Ma bucur foarte tare ca avem in sfarsit si o conferinta dedicata exclusiv search engine marketing, SEM Days in iunie 2012. In Romania sunt cateva evenimente mai mici care sunt dedicate acestui domeniu – Lumea SEO PPC fiind cel pe care il stiu eu cel mai bine, insa o conferinta mare care sa adune vorbitori din afara si pe toti specialistii in SEM din Romania nu cred ca s-a mai facut.

2Parale organizeaza in parteneriat cu Visa acest eveniment si din cate vad au inceput sa se stranga vorbitori interesanti. Domeniul este unul foarte competitiv la noi si cred ca o sa avem paneluri cu mult mai multe intrebari decat la conferintele de social media :))

Evenimentul are loc pe 5-6 iunie si daca vreti sa luati bilete cu 10% discount puteti folosi la inscriere aici codul promotional bogdana, indiferent daca luati full acess sau veniti doar la un workshop.

De asemenea, organizatorii imi mai spun ca pentru 3 bilete full acces (conferinta + workshopuri), pe langa discount-ul de 10%, puteti primi si 1 invitatie full pentru clienti/parteneri.