— On Comms Design. From London

Social Media Snow Camp by Biz

De fiecare data cand ma pregatesc sa merg la Social Media Camp organizat de colegii de la BIZ, ma setez pe inversunare. Imi vine sa ma duc sa zic lucruri grele, lucruri rele, lucruri apasatoare. Despre cum nu merge treaba, nu suntem unde ar trebui sa fim, nu facem ce trebuie. Am o usoara predispozitie spre asa ceva oricum, dar intre bloggeri si oameni de social media din companii (sa vedem cati sunt) se acutizeaza treaba.

Anul asta merg la deschiderea Social Media Snow Camp cu ganduri mai constructive. Vorba mea o sa fie aici si cred ca Marta m-a asezat preventiv alaturi de Cristi Manafu pentru ca, unde eu sunt regina lipsei de tact uneori, Cristi stie mereu sa fie elegant si pozitiv.

Dar, cum ziceam, sunt pe constructiv. Planuiesc o prezentare scurta ca informatie per slide, cu multe cifre si cu insighturi de afara. Am vorbit cu planneri de media si social media din trei tari mari: US, UK si Germania ca sa vad ce se intampla acolo. M-am gandit la ce fac eu, ce as putea face eu daca as face blogging serios, de A-list, si la ce asteptari stiu ca aveau clientii mei si vad ca au si acum. Si mai ales m-am gandit pe termen lung, am facut aproape un business plan in cap si as vrea sa vad daca cineva e dispus sa se asocieze la acest business plan. O sa fac ce nu credeam ca o sa mai fac vreodata: sa laud un om care nu-mi mai este prieten de mult, pentru ca, in ciuda scaparilor sale, are un plan clar si intelege cum se petrece treaba. Si mai ales o sa incerc sa pun blogging, social media in contextul mai mare ale advertisingului si al advertisingului in Romania. Care, dupa 2008, se afla iar la un punct grav de cotitura.

Astept cu mare interes sa aud prezentarile lui Alex Negrea si Andrei Rosca, si ceva de la Sebastian Bargau pe care il laudam acum ceva vreme ca a crescut incredibil ca om de industrie. Sa vedem daca si confirma :). Astept sa il ascult pe Groparu, pentru ca asta faci cand vorbeste el, asculti cu un zambet imens pe buze si ma bucur ca sunt acolo Cristina Bazavan si Madalina Uceanu care au mereu doua abordari diferite prin directie dar asemanatoare prin eleganta, retorica frumoasa si emotie. Ruxandra Predescu ar face bine sa zica si ea despre teatru. Pe langa ei, sunt onorata sa ma aflu alaturi de Stefan Liute, Gabriel Oana (caruia i-am promis de 100 de ori ca o sa ii dau vesti bune despre un anume produs si nu am facut-o inca) si Toma Nicolau 🙂

Sper sa fie bine. Va astept la SMSC cu BIZ!