— On Comms Design. From London

HOW TO WEB 2013 – de mers

How to Web Facebook cover

In fiecare an de cand se organizeaza How To Web imi promit ca merg si in fiecare an au intervenit deplasari si alte lucruri si nu am ajuns. Asa ca anul asta m-am dus la oamenii de la HTW si i-am rugat sa ma lase sa fiu un fel de blogger implicat in comunicare (nu o sa zic blogger oficial pentru ca am impresia ca un blogger oficial trebuie sa fie putin mai serios decat mine) ca sa fiu mai aproape de ce se intampla acolo.

Stiti probabil de ceva vreme ca sunt un om care admira mult antreprenoriatul de tehnologie. Mi se pare o zona in care numai the best of the best reusesc cu adevarat si imi place sa cred ca si de la noi din tara s-au lansat cateva povesti de succes. How to Web este un eveniment care strange exact genul asta de oameni: oameni care fac antreprenoriat in tehnologie, deci sunt in zona de cutting edge, lucreaza intr-un mediu in care lucrurile se schimba in cateva saptamani, cu produse care n-au cum sa ramana nationale ci e musai sa mearga regional sau global ca sa devina profitabile, pe scurt niste oameni pe care merita sa ii asculti.

Si tocmai pentru ca voiam sa fiu aproape de eveniment dar mai ales sa ma simt okay cand vine vorba despre ce se intampla acolo, m-am gandit sa iau cate un business fondat de speakeri si sa incerc sa il disec pentru a-i gasi avantajul competitiv. Incepand de saptamana asta deci sper sa pot sa va povestesc despre ce face Woo Themes mai tare decat competitia, cine e Dentsu, ce propune Rushmore (BTW, managerii acestor companii o sa fie la HTW)

Intre timp insa sunt doua lucruri importante de mentionat

SS 300x250 - dynamic

1.STARTUP SPOTLIGHT –  La How to Web si anul asta vor veni o serie de startup-uri care isi vor prezenta businessurile in fata unor potentiali investitori in cadrul StartUp Spotlight. Perioada de selectie a trecut si puteti citi aici despre cine va fi anul asta in Spotlight, precum si despre mentori, investitori si programul de pitching.

 

 

 

 

2. SPEAKERI – daca va intereseaza cine sunt oamenii care vor vorbi, au inceput sa fie publicate interviuri cu ei pe blogul HTW aici, aici si aici.